БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 лв.
IMG_9910

Посетихме във Варна един от магазините, с които имаме удоволствието да работим – One White shop.
Това е много сладък и различен бутик в центъра на града. Вървейки към него няма как да не ви заинтригува да влезете, а улицата на която се намира е една от тези красиви стари улички с павета, които допълват усещането на уют, което носи и магазина.
С влизането ни през вратата ни посрещна, лъчезарната усмивка на Веси, която е собственичка на магазина.
На секундата разбираме, че магазина й е нейно отражение във физически вид.

IMG_998688

Как възникна идеята за One white shop?

 

Идеята възникна между две много близки приятелки, намиращи се в двата края на Европа, но свързани чрез неповторимо приятелство и обща страст към модата – така в безкрайните разговори по скайп се роди идеята и първоначалната концепция на OWS, като в началото беше само он-лайн проект. В последствие , поради стечение на обстоятелствата, пътищата ни се разделиха и аз поех идеята и я доразвих – така се появи и магазина във Варна.

Защо избра името “One white shop” ?

 

Името се появи много случайно след дълго мислене и различни варианти. Това дойде внезапно и на двете много ни хареса идеята да си имаме един бял магазин, без излишни претенции и ненужни добавки.. чист, искрен и истински.

IMG_9940
IMG_9977

Как изглежда клиента на OWS?
Клиентите ни са много разнообразни, но като цяло са онези, които харесват преживяването да пазаруваш в малко, различно и уютно магазинче, които ценят специалното отношение и обслужване. които търсят уникалното, качественото и

IMG_9971

Как минава твоя ден?

 

Доста е натоварен, прекарвам по-голямата си част от деня в магазина, обичам да общувам с хората и заедно да намираме нови хоризонти в личния им стил. Занимавам се и с он-лайн представянето на OWS – в социалните мрежи facebook и instagram ежедневно представям новите предложения. Освен това OWS си има и собствен блог, който е пълен с идеи, тенденции и модни вдъхновения. За да е достатъчно красиво цялото това представяне се старая визуализацията на работата да е на нужното ниво, доста снимам и обработвам снимки и се радвам, когато клиентите ни го оценяват.  

 

Кое е най-хубавото за теб,това което те вдъхновява и мотивира да продължаваш напред?

 

Когато една дама влезе в магазина и открие правилната дреха за нея и усмивката, с която ме награждава е повече от достатъчна.

IMG_9972
IMG_9967

Едно от страхотните неща,които човек може да открие в магазина ти са чантите Wаnderlust. Разкажи ни малко повече за тях.

 

Wanderlust  е много личен проект, той е мой авторски, но разбира се имам и помощта на няколко феи без които нямаше да е това което е. А то е всъщност е бранд за ръчно плетени чанти и аксесоари (колиета и гривни). Те са отражение на една бохо идея, която отразява и самата мен – идеята за свободата да следваш сърцето си, да гониш вятъра и собствените си мечти, за лудостта да бъдеш истински себе си, за смелостта да откриваш света дори в най-малките неща. Не е случайно и името на бранда – Wanderlust  в превод означава желание/страст да пътуваш, да се скиташ и да опознаеш света. И в това се крие и основния смисъл зад чантите Wanderlust – да карат притежателките им да следват сърцето си и да ги отвеждат на нови, емоционални и незабравими пътешествия, защото понякога само една чанта, може да е достатъчна да завладееш света.  

Ти wаnderluster ли си?

 

Да, в сърцето си! Остава само да намирам повече време, за да може да го следвам по пълноценно.

Каква искаше да станеш,когато пораснеш?

 

Моден дизайнер и журналист. Май съм сбъднала и двете по някакъв начин, чрез бранда ми за чанти и модния блог на OWS. 😉

IMG_9925

Какви са твоите модни правила, които спазваш? 

Не спазвам правила. Обичам да обличам неща които ми харесват и ми носят емоция и са точните за моментното ми настроение. Даже признавам понякога излизам от вкъщи с не съвсем обмислен стайлинг – това са така наречените ми “клошарски дни”, в които удобството, а не съчетанието е приоритет.
Да кажем по правило не нося силиконови презрамки, ботуши през лятото и змийски принт :)

OWS е на 1 годинка (юхууу! :) ), промени ли те по някакъв начин, това да имаш собствен магазин?

 

Като всяко нещо изискващо внимание и отдаденост ме направи по-отговорна и сериозна. Разви творческата ми страна и чувствам, че ме кара да преоткривам себе си отново и отново. OWS е на първо място вдъхновение и страст за мен .. пожелавам си и след 10 годинки да го чувствам по този начин!

IMG_9943

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/koli4wz2/public_html/bagirella.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

0 Comments

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*