БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 лв.

За нас

Здравей! :)

Както вече знаеш ние правим дрехи (йеййй), ако пък не значи трябва да ни разгледаш нещата и задължително да ни последваш в социалните места.

От доста време вече се занимаваме с нашия малък, но много симпатичен, мога да подчертая, бизнес. Време е да ви разкажем малко повече за Bagirella и малко повече за нас.

Освен любовта към модата, това което ни накара да създадем марката е, че искаме не само близките ни хора, а всички вие да разберете какво всъщност е значението на думата качество. Tова, че в България също може да се правят облекла и то достъпна за всички. Bagirella не е марка за бърза мода. Дрехите ни са изработени с грижа и любов. Направени са за да те радват, защото клиентите на Bagirella са страхотни!
Най-голямото щастие за нас е, когато виждаме усмивката върху лицето ти. Това ни дава сила и мотивация да творим нови модели, с които да изразяваш индивидуалността си.

Кои сме ние?

Ние сме Ани и Габи, майка и дъщеря с една обща мечта, която постепенно се превърна в реалност.

Честно да си кажа не си спомням кога точно започна всичко и от къде дойде идеята. Факт беше, че и двете мечтаехме да правим дрехи и да имаме наша марка. Ние сме повече от майка и дъщеря ние сме повече сестри и сродни души.

Майка ми (Ани) на 20 години е започнала, да работи като шивачка във фирма в родния й град. Постепенно с много усърдие се е изкатерила по стълбичката до там, че са я назначили за Главен технолог в цеха, в който е работила тогава.

След  това създала фирмата ни, в която почти 10г. (от 2006г.) се трудим и развиваме заедно. Първоначално започнахме своята дейност като ателие за дрехи. През годините работихме, като подизпълнители за големи марки в индустрията*, но през 2013г. решихме да скочим в необятното и създадохме Bagirella. С марката ни целим да пренесем качеството, което предоставяхме на големите марки, но на по-достъпни цени. Също толкова стилни, актуални и функционални.

Аз (Габи), както веднъж ми каза една бивша работодателка съм „закърмена в този бранш“. От малка помагам в семейния бизнес. Обичам модата малко повече от колкото трябва, както и майка ми и бавно, и постепенно идеята се промъкваше в съзнанието ни. Настани се комфортно и се установи там. Построи си къща, купи си стол и телевизор, поръча пица и чакаше момента, в който ще я извикаме и ще я изкараме на яве.

Защо Bagirella?

Когато братовчедка ми беше малка не можеше да казва Габи и ме наричаше Баги :D. Как ли не се опитвахме да я накараме да каже Габи правилно. Но..Не. И така известно време в семейството ме наричаха Баги, после им отмина, но майка ми реши, че ще е страхотна идея да кръстим марката с това име. Така и стана. Но тъй като Баги порасна я кръстихме Bagirella.

Какъв е процеса?

Понякога първа е идеята и се водим изцяло от нея.

Появява се изведнъж. Без предупреждение. Вдъховява ни.

От тук преминаваме към избора на най-подходящата материя. Това е ключов момент в производството. През годините изградихме силна връзка с едни от най-добрите производители и много вносители на платове в Европа. Ние държим изключително много на качеството, което ти предоставяме, поради което правим внимателна селекция на материалите.

А в други случаи пък става обратното. Попадаме на плат, който сам „казва“ какво иска да бъде.

Един път дори сънувах как правим една дреха. Когато се събудих, я нарисувах набързо. Ще я видите в пролетната ни колекция за 2016 😉 .

 

 


 

*За да запазим конфиденциалността им не можем да споменем техните имената.