БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 лв.

Дрехи на едро

Как да поръчате дрехи на едро?

Може да поръчате дрехи на едро, като ни пишете на sales@bagirella.com. В мейлът трябва да сте посочили артикулите, размерите и количеството, което желаете.

За въпроси относно продуктите и условията, можете да ни се обадите на +359879586957.

 

Какви са отстъпките?

Търговските отстъпки са от 20 до 25%.

 

Има ли отстъпки за по-големи поръчки?

Разбира се! При поръчки над 1000лв. получавате допълнителна отстъпка от 10%.

 

Има ли минимално количество за поръчка?

Необходимо е да поръчате най-малко един сет (S, M, L, XL) от даден артикул.

Ако желаните артикули не са налични или не е достатъчно количеството за поръчка на едро, ние можем да ги изработим за вас. Минималното количество, което трябва да заявите е по 3 броя от размер. При този вариант можете да заявите изработка на допълнителен размер или цвят. Например XS, XL, XXL.

 

Как изглежда клиентът на марката?

За да придобиете по-добра представа за нашите клиенти, ще ги опишем по следните характеристики: мъже и жени между 16 и 35г., обичащи различното и интересното, дрехи, които да бъдат комфортни, но и същевременно да привличат внимание.  Имаме модели, които са подходящи, както за по-слаби, така и за по-пълни дами.

Ако искате да сте в крак с модата с висококачествени дрехи и да подкрепите българските производители, то Bagirella е подходяща за вашия бизнес.

*За да запазим конфиденциалността им не можем да споменем техните имената.

Какво е Bagirella?

Ние сме производител и търговец на дамски и мъжки дрехи, както онлайн така и във физически магазини.

 

Как започна всичко?

Започнахме дейността си преди почти 10г. като малко ателие за дрехи. От 2006 до момента работихме с едни от най-големите модни марки* в България и света, но с времето желанието  да създадем наша марка, отговаряща на високите изисквания на клиентите, не спираше. Така през 2013г. създадохме Bagirella.

 

Защо създадохме Bagirella?

През годините работейки за големите брандове имахме една идея – да предоставяме качеството, което всички познаваме от марковите дрехи, но на достъпни цени за крайните клиенти. Това ни мотивира да създадем марката и да я развиваме.

 

Защо дрехи на едро?

През годините много търговци се свързваха с нас, интересувайки се дали продаваме дрехите си на едро. С тяхното неспиращо желание да работят с нас, решихме да разширим дистрибуцията си. Имаме желанието все повече хора да се докоснат до марката и качеството, което им предоставяме. Това ни мотивира да работим с търговци от цялата страна, като им предоставяме дрехите с цени на едро.

За запитвания относно дрехите на едро може да попълните формата по-долу.

 

Вашето име (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Град (задължително)

Адрес на магазина (задължително)

Относно (задължително)

Вашето съобщение (задължително)